
خانم دمیرجیان۹۰ساله :
باید آنقدر زنده بمانم تا دارایی غارت شده خانوادگیم را از ترکیه پس بگیرم.
– بالاخره عدالت باید اجرا شود
🔹 دمیرجیان که اینک ۹۰ سال داشته و در ارمنستان زندگی می کند، فرزند مریم خاچیکیان دمیرجیان، از بازماندگان نسلکشی ارمنیان، که به دست ترکیه عثمانی در سال ۱۹۱۵ به اجرا درآمد می باشد.
✅ مارتا، مادربزرگ وی در زمان نسلکشی ارمنیان، شوهر خودرا ازدست داده و با سه دختر خود به شهر حلب پناه آورده و درسال ۱۹۲۹ طی دادخواستی به کمیسیون عالی ولایت حلب خواستار حقوق از دست رفته خود، نسبت به دارایی های خانوادگی در ترکیه میشود، اما هیچ پاسخی دریافت نمیکند.
🔹 این خانواده درسال ۱۹۴۶ به ارمنستان مهاجرت نمود، در آن زمان خانم دمیرجیان تنها ۹سال داشت. مریم مادر وی در سالهای پایانی عمر خود وصیتنامه ای تنظیم و در آن کلیه اطلاعات در مورد دارائیهای خانوادگی در شهر خاربرت Kharbert را که طبق برآورد سال۱۹۲۹، بیش از ۱۸هزار لیر ترکیه ارزش داشتند را قید می کند.
🔹 به گفته خانم دمیرجیان مادرش در دوران حیات خود به مراجع مختلف در ارمنستان و خارج مراجعه ودرخواست پس گرفتن دارایی خانوادگیش را مطرح کرده، حتی برای پیگیری این موضوع، به ترکیه هم سفر کرده، اما هیچ نتیجه ایی حاصل نشده.
🔹 دمیرجیان ۹۰ ساله، نیز پس از مرگ مادرش دراین مورد به مراجع مختلف نامه نوشته و خواستار اجرای عدالت شده و می گوید :
با خدا عهد بستم تا این دارائی ها را برنگردانم، زنده بمانم،،،
✅ این تنها یک نمونه از دارائیهای ارمنیان مورد نسل کشی واقع شده در ترکیه است . دارائیهای صدها هزار خانواده ارمنی که درپی نسلکشی از بین رفتند، توسط دولت ترکیه به غارت رفت.
🔹 درسال ۱۹۱۵، قبل از جنایت نسلکشی، بیش از ۲/۵میلیون ارمنی در مناطق مختلف ارمنستان غربی زندگی کرده و دارای اموال منقول و غیرمنقول، خود بودند. پس از به اجرا درآمدن نسلکشی طی سالهای ۱۹۱۵ تا ۱۹۲۳، تمامی این دارایی ها توسط دولت ترکیه مصادره و غارت شد، دارائیهایی که به هزاران میلیارد دلار می رسید و به جرات می توان گفت، که مصطفی کمال، معروف به آتاترک، که خود نیز در کشتار ارمنیان شرکت داشت، ترکیه جدید را با غصب دارائیهای ارمنیان مورد نسل کشی واقع شده تاسیس کرد.