۱۰:۱۷ ۱۳۹۹/۰۷/۱۷
935 بازدید
پ
دسته‌ها

گلایه بخش‌خصوصی از بی نظمی در مرزها

رئیس اتاق بازرگانی ایران

توقف چندین هفته‌ای کامیون‌ها پشت مرزهای مشترک

رئیس اتاق بازرگانی ایران با بیان اینکه دستگاههای مستقر در مرزها، ناهماهنگ عمل می‌کنند، گفت: بدون اطلاع قبلی مرزها بسته می‌شوند و کامیون‌ها برای چندین هفته پشت مرز متوقف می‌شوند.

بی نظمی و ناهماهنگی دستگاههای مستقر در مرزها که منجر به توقف کامیون ها و کند شدن محموله های صادراتی گردیده این اواخر به بلای جان تجار و صادر کنندگان مبدل گردیده که به درستی رئیس محترم اتاق بازرگانی و صنایع معادن ‌کشاورزی ایران آقای مهندس شافعی نیز به آن اشاره کردند .
در همین رابطه ۱۴ ام مهر ماه رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و ارمنستان (هرویک یاری جانیان ) نیز در مصاحبه ایی مبسوط با رسانه جهان اقتصاد به این مساله پرداخته بود ! که بدنبال آن بیش از ۳۰ رسانه  ضمن باز نشر این مصاحبه به این موضوع پر اهمیت پرداختند و نشان دادند که دغدغه و نگرانی بخش خصوصی در این باب بسیار حائز اهمیت است – که در کمال تاسف همچنان این روند در مرزهای کشور به ویژه اولین مرز خاکی اورآسیا مکررا در حال تکرار است و‌ با این توصیف – به موارد فوق سلیقه ایی عمل کردن برخی دستگاه های مرتبط و‌ گاها غیر مرتبط را نیز باید اضافه نمود !

اشتراک گذاری